Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya diğer acil durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını getirmek bâtınin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut kuvvetli üzere malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ağır sınıftaki teamülyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı bağırsaki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Ulaşım kolaylığı bulmak lakinçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında can güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu kurtarmak namına yangın merdivenleri içinde adam barındıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne yakınlarında ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en makul eder politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın serlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet içre vaka yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık kısa bir sürede havaın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla binaların içindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece mimarilardan çıkış imkânsız evet. En esen dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi ya da külliyen Yangın kapısı istanbul engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak sağlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabil ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili boyut anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında sel ve yer sarsıntısı kabil özge saf afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page